Deskundig en    
              betrokken,
 confronterend en    
              respectvol
 
 
VISIE

VISIE

 

Ieder mens is goed zoals hij of zij is èn heeft de mogelijkheid zich te ontwikkelen. We zitten allemaal boordevol onbenutte mogelijkheden. DAIRA helpt mensen om dit potentieel wakker te maken. Om verborgen kwaliteiten naar de oppervlakte te brengen en vaardigheden te ontwikkelen.

Die ontwikkeling gaat vaak niet vanzelf. Meestal zijn we ons niet eens bewust van onze mogelijkheden. Door innerlijke blokkades en een beperkt zelfbeeld houden we onszelf klein. Of we spelen op safe door de kwaliteiten in te zetten die we wél ontwikkeld hebben en blijven zo hangen in vertrouwde succesformules. Hierdoor stagneert de ontwikkeling.

DAIRA helpt mensen om blokkades te overwinnen, kwaliteiten te doen opbloeien en vaardigheden te ontwikkelen. Dat doen we vanuit een brede theoretische achtergrond en een deskundigheid die stoelt op ruime ervaring.
Maar dat is niet het enige. Wij brengen mensen vooral in beweging doordat we niet alleen professioneel zijn, maar ook oprecht betrokken zijn bij de mensen met wie wij werken. Contact van mens tot mens is de basis van ons werk.

Wilt u weten wat DAIRA voor u kan betekenen? Neem contact op.
We denken graag met u mee over uw situatie.