Deskundig en    
              betrokken,
 confronterend en    
              respectvol
 
 
DE TRAINERS

 

DE TRAINERS/
COACHES

 

Carlijn Holtrop (1968) is sinds 1995 werkzaam als trainer/coach. Zij studeerde liberal arts in de Verenigde Staten en filosofie en psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Als trainer/coach werkte zij voor het ITV te Wageningen en voor Boertien en Partners te Naarden. In 1998 richtte zij DAIRA training & coaching op.
Haar stijl van trainen is helder en persoonlijk. Haar oprechte en open benadering raakt mensen. Ze confronteert deelnemers op een respectvolle manier en combineert deskundigheid met betrokkenheid, en diepgang met humor. Door goed af te stemmen op de mensen met wie zij werkt, weet zij hun vertrouwen te winnen en uitstekende resultaten te behalen.

Hans Platenkamp (1953) is sinds 1972 professioneel werkzaam op het terrein van persoonlijke communicatie en groepsdynamische processen. Hij studeerde HBO maatschappelijk werk, VO groepswerk & didactiek en volgde diverse bijscholingen in psychologie, psychiatrie, theater, drama, NLP en RET.
Hij werkte 16 jaar als geregistreerd dramatherapeut met groepen, individuen en echtparen.
Sinds 1999 werkt hij als trainer/coach en als educatief acteur vanuit zelfstandig ondernemerschap. Ook voert hij opdrachten uit voor diverse trainingsbureau’s waaronder Schouten & Nelissen.
Zijn werkstijl wordt gekenmerkt door duidelijkheid en eenvoud, en richt zich enerzijds op de waardering van kwaliteit en anderzijds op ontwikkeling daar waar mogelijk. Het gaat daarbij altijd om ontwikkeling die bij de persoon past.
Zijn specialisaties zijn actieve werkvormen en ervarende educatie. Praktische toepasbaarheid staat hoog in zijn vaandel. Motto: begrijp eerst, voor je begrepen wilt worden.

Maria Noordman (1954) is trainer, coach en begeleider van intervisies.
Ze heeft twee doctoralen in de letteren en een postdoctorale opleiding bedrijfskundig management afgerond. Ze heeft werkervaring in de profit-
en non-profitsector als projectmanager en docent. Sinds 10 jaar werkt ze als trainer/coach, aanvankelijk bij Boertien en Partners, later zelfstandig.
Ze begeleidt bijvoorbeeld:
• leidinggevenden of adviseurs die hun persoonlijk leiderschap willen   ontwikkelen
• teams die hun samenwerking willen verbeteren
• individuele medewerkers met vragen over loopbaankeuzes, prioriteiten en   grenzen stellen, hanteren van stress en conflicten, etcetera.
Maria Noordman staat bekend als een trainer/coach die respect en ruimte geeft, maar ook graag – al of niet met humor - confronteert.
Zie ook www.noordmantrainingencoaching.nl

Miranda de Vries (1967), Trainer en coach sinds 1997. Zij studeerde Culturele Antropologie aan de KU in Nijmegen, Toegepaste Psychologie, en Energetisch werken bij het ITIP. Zij begeleidt mensen in hun leer- en ontwikkelingsproces. Zij gaat ervan uit dat ieder mens ongekende mogelijkheden heeft in werk en leven. Vanuit deze visie laat zij mensen kennismaken met hun kwaliteiten, overtuigingen en hun potentie. Zodat zij dit vervolgens in kunnen zetten in werk en leven. De verbinding van hoofd, hart en het fysieke en energetische lichaam staat hierbij centraal. Zij is gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding, het begeleiden van mensen die allochtonen ondersteunen in hun integratieproces, managementtrainingen en persoonlijke ontwikkeling. Zij werkte o.a. voor het ITIP, DSM, diverse gemeenten en COA. Zij is een open en rustige persoonlijkheid die mensen weet te inspireren en door te gaan waar geen gebaande wegen meer zijn.

foto Karin BrugmanKarin Brugman (1968)begon haar trainerschap bij de Kindertelefoon Utrecht in 1995. Na haar studie in de gedragswetenschap kwam ze als trainer bij pedagogisch centrum KPCgroep. Vervolgens werkte ze tien jaar als trainer, coach en supervisor op het gebied van zelfmanagement bij Boertien en Partners. Zij ontwikkelde daar tevens de post-hbo gecertificeerde train de trainer opleidingen en opleidingen voor coaches.  Zij traint coaches en trainers onder andere in het werken met dramatechnieken en voice dialogue.  In haar werkwijze slaat zij graag een brug tussen diepgang en speelsheid, tussen realiteit en verbeeldingskracht en combineert ze nuchterheid met sensitiviteit en humor.

 
 

 

 

Terug naar top