Deskundig en    
              betrokken,
 confronterend en    
              respectvol
 
 
OVER DAIRA

   

maatwerk incompany trainingen en individuele coaching op gebied van communicatie, management, persoonlijke effectiviteit en teamontwikkeling

 

 

OVER DAIRA

 

DAIRA biedt begeleiding aan mensen in organisaties, die hun communicatieve vaardigheden en hun persoonlijk functioneren willen ontwikkelen. Als individu, als team en als organisatie.

DAIRA is een netwerk van zeer ervaren trainers en coaches; deskundige mensen die zich met hart en ziel inzetten voor de persoonlijke ontwikkeling van mensen in organisaties. Zij hebben hun sporen verdiend bij gerenommeerde trainingsbureaus en werken nu samen als zelfstandige professionals. Met hun inspirerende begeleiding weten ze mensen in beweging te brengen.

Kwaliteit, integriteit en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. We nemen de tijd om echt te luisteren naar onze opdrachtgevers. Door begeleiding te bieden die goed aansluit bij de organisatie en de mensen waar we voor werken, behalen we optimale resultaten.

De naam DAIRA komt van het Keltische woord voor eikenboom. De eik staat symbool voor een plaats om tot jezelf te komen en om anderen te ontmoeten. De eik symboliseert ook groei. De persoonlijke groei van een mens is een natuurlijk proces, net als de groei van een boom. Wij kijken steeds naar wat iemand nodig heeft om zijn of haar volgende groeistap te maken.

Wilt u weten wat DAIRA voor u kan betekenen? Neem contact op.
We denken graag met u mee over uw situatie.